Time & taskmanagement

Inhoud

Veel mensen hebben het gevoel geleefd te worden, niet meer toe te komen aan zijn/haar eigenlijke werk en snel de focus te verliezen. Gaat uw werktijd ook op aan e-mails, bellen en overal bijspringen? 

Verhoog uw effectiviteit, efficiëntie, productiviteit en neem de touwtjes weer in handen. Creëer rust en structuur, zowel in uw werk als privéleven door uw timemanagement te verbeteren.

Goed timemanagement binnen uw bedrijf leidt tot:

  • minder chaos & meer rust waardoor de samenwerking verbetert. 
  • een slimmere & tactvollere indeling van de beschikbare tijd waardoor er meer tijd overblijft voor andere projecten. 
  • minder stress waardoor uw bedrijf meer kwaliteit kan bieden aangezien uw werknemers een stuk productiever zijn.

Deze opleiding is opgebouwd uit 4 stappen en bestaat uit een blended leertraject met als doel je tijd zo optimaal mogelijk te benutten. Afwisselend worden de stappen zelfstandig doorlopen via een e-learningplatform of via een klassikale workshop. 

Doelgroep

Voor iedereen die snel is afgeleid tijdens het werken en wat tips & tricks kan gebruiken in verband met zijn/haar persoonlijke organisatie.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist. 

Duur

1,5 dag klassikaal en ongeveer 2uur via e-learning. 

Datum

Regio Oost-Vlaanderen

  • Sint-Niklaas
  • 11/05 + 12/06/2023

Organiseert u deze opleiding liever op maat op de werkvloer?

Dat kan! Deze opleiding behoort tot ons aanbod Werkbaar werk en wordt dus 100% gesubsidieerd. De subsidiebedragen zijn wel geplafonneerd in overeenstemming met de grootte van je onderneming. Voor meer info kan je de spelregels raadplegen.

Wil je deze opleiding volgen in open aanbod maar behoren de open data niet tot jouw regio? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Inschrijven