DUAAL LEREN

Op 13 oktober 2020 werd de aftrap gegeven van het Sectoraal Partnerschap duaal leren door PaperPackSkills, GRAFOC en Departement Werk en Sociale Economie.
Dit sectoraal partnerschap heeft als doel om de instroom van jongeren in duaal leren te verhogen en een kwantitatief en kwalitatief aanbod van leerwerkplekken voor deze jongeren te voorzien.

In duaal leren verwerven jongeren vaardigheden op school én op de werkplek. Als werkgever ben je dus een onmisbare schakel. Je helpt jongeren hun opleiding vervolmaken, je bereidt hen optimaal voor op de arbeidsmarkt en je leidt mee de werknemers van de toekomst op!

Heb je interesse om een toekomstige offset en flexodrukker op te leiden of een operator digitaal drukker? Lees dan zeker verder!

PaperPackSkills ontwikkelde samen met GRAFOC een brochure duaal leren voor ondernemingen waarin alle praktische info is terug te vinden (zoals over de procedure van erkenning, sociale verplichtingen, financiële incentives, leervergoeding, etc.).

Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden :

Heb je een klacht omtrent een duaal traject? Volg de volgende klachtenprocedure. Meldingen kunnen verstuurd worden naar het mailadres: duaal @printenenkarton.be