CEFOVERRE

PaperPackSkills werkt samen met het opleidingscentrum Cefoverre om werknemers binnen de papier-en kartonbewerkende sector ook Franstalige opleidingen aan te bieden. Cefoverre is bij oorsprong het opleidingscentrum voor de glassector maar heeft ondertussen zijn diensten uitgebreid naar de papier-en kartonbewerkende sector. Bij Cefoverre kan je terecht voor verschillende thema’s: technische opleidingen, ICT, taal, veiligheid, HR, etc. De opleiding kan gevolgd worden bij Cefoverre zelf, op locatie van de trainer of op locatie van je bedrijf. Voor meer informatie over de werking van Cefoverre verwijzen we je graag door naar hun website: www.cefoverre.be.

Onderneming uit Wallonië

Bevindt jouw onderneming zich in het Waals Gewest? Neem dan rechtstreeks contact op met jeremie.fraselle@cefoverre.be en hij zal met jou op zoek gaan naar de geschikte opleiding. PaperPackSkills zorgt voor subsidie van de opleidingskost in overeenstemming met de algemene spelregels.

 

Onderneming uit Vlaanderen of Brussel

Bevindt jouw onderneming zich in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest maar ben je op zoek naar een Franstalige opleiding? Neem rechtstreeks contact op met PaperPackSkills en wij zoeken met behulp van  Cefoverre naar de geschikte opleiding voor u.