Expertise

Opleiding icon
Opleiding

Ontdek ons gratis opleidingsaanbod voor pc 136 en pc 222, subsidies en spelregels.

Lees meer
Onderwijs  en stages icon
Onderwijs en stages

Ontdek alles over onze stagemogelijkheden, Duaal Leren, STEM en studiekeuze.

Lees meer
Werkbaar  werk icon
Werkbaar werk

Ontdek alles over Werkbaar Werk, ons opleidingsaanbod, subsidies, CAO 104, …

Lees meer
Inclusief Ondernemen icon
Inclusief Ondernemen

Ontdek alles over non-discriminatie en diversiteit, inclusief ondernemen en tips & tricks.

Lees meer

Welkom

Welkom bij het sectorfonds PaperPackSkills! PaperPackSkills staat voor paperpackaging en skills van de sector. We bieden dienstverlening naar álle bedrijven in de papier- en kartonbewerkende industrie (pc 136 en 222) omtrent opleidingduaal lerenWerkbaar WerkSTEMESF-projectenstages en diversiteit en inclusie. PaperPackSkills heeft als doel om de vaardigheden van de werknemers binnen de papier-en kartonbewerkende bedrijven optimaal en in brede zin te ondersteunen en daarom subsidiëren we een sectoraal opleidingsaanbod voor alle werknemers. Neem een kijkje om ons aanbod te ontdekken! Heeft u vragen in verband met opleidingen, werkbaar werk, stages, duaal leren of diversiteit? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Nieuws

02
09/2022
Nieuwe medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt is niet evident. Het is dan ook belangrijker dan ooit om je onderneming toegankelijk te maken, je medewerkers aan boord te houden en ieders talenten te benutten. Of je nu al een eind op weg bent met inclusie of pas je eerste stappen zet, deze dag van inclusie helpt je op weg!
Lees meer
01
09/2022
Mentoren op de werkvloer kunnen helpen instaan voor een verbeterde instroom en binding van medewerkers. Ook ter voorbereiding van duaal leren zijn mentoren belangrijk!
Lees meer
31
08/2022
Als sectorfonds willen we onze ondernemingen ondersteunen op vlak van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Daarom brengen we graag volgend project onder de aandacht waaraan wij meewerken: HR-dienstverlener I-Diverso startte met het ESF-project ‘Schakels naar Inclusief Ondernemen’. In dit project ondersteunt I-Diverso ondernemingen kosteloos in hun ‘next step’ op vlak van HR en inclusief ondernemen, […]
Lees meer
18
03/2021
PaperPackSkills is een non-profit organisatie en het sectorfonds van de Papier & Kartonbewerkende industrie, gelinkt aan de paritaire comités 136 en 222.
Lees meer

Contact

Volg ons op sociale media
Adres

Fonds voor Bestaanszekerheid voor de werknemers van de papier- en kartonverwerking VZW

Fonds de sécurité d’existence pour les travailleurs de la transformation du papier et du carton asbl

Marsveldplein 2 – Place du champ de Mars, 2
1050 Elsene, Brussel – Ixelles, Bruxelles
België – Belgique

contact@paperpackskills.be

Ondernemingsnummer: 0457480407  – Numéro d’entreprise: 0457480407

Niet plichtig aan BTW – Pas assujetti à la TVA