ESF INCLUSIEF ONDERNEMEN

PaperPackSkills zal als partner deelnemen aan de oproep 500 Inclusief Ondernemen van het Europees Sociaal Fonds (ESF),  met I-Diverso als promotor.  Deze oproep heeft als doel om ondernemingen en werkvloeren in Vlaanderen bewust te maken van de mogelijkheden van alle talenten op de arbeidsmarkt. I-Diverso is een opleidingspartner die zich richt op de begeleiding van kwetsbare doelgroepen op de arbeidsmarkt.  Op basis van deze oproep zullen ondernemingen aan de hand van een modulair stappenplan kosteloos verbeteracties rond inclusief ondernemen kunnen opzetten. Deze acties kunnen zich richten op werving & selectie, onboarding, retentie, en doorgroei.

Hoe?

Aan de hand van een korte digitale bevraging (10min) wordt in kaart gebracht welke stappen jouw onderneming reeds zette op vlak van inclusief ondernemen en welke vervolgstappen er mogelijk zijn. Tijdens deze digitale scan komen aspecten van visie, leiderschap, werving en selectie, onboarding en retentie aan bod. Nadien bespreken we met jou de groeimogelijkheden binnen de onderneming. Dit geeft je handvaten om zelf te bepalen welke acties, begeleiding, … jouw onderneming nog nodig heeft en waarbij wij jou kunnen ondersteunen in het kader van dit ESF-project. Momenteel kan je dankzij financiering van ESF Vlaanderen en de Vlaamse overheid, kosteloos gebruik maken van het ondersteuningsaanbod van I-Diverso

Looptijd?

1 oktober 2020 – einde december 2022

Interesse?

Vul dan de digitale startscan in om na te gaan hoe ver jouw organisatie staat met inclusief ondernemen.  Nadien zal je worden uitgenodigd voor een gesprek met I-Diverso om de groei mogelijkheden te bespreken binnen jouw onderneming en om een gepast ondersteuningsaanbod uit te werken op maat van jullie noden.