Arbeiders succesvol loodsen doorheen technische evoluties en digitalisering

Inhoud

Medewerkers op de werkvloer werden vroeger vaak een strak productieproces voorgeschreven.
Vandaag nodigt onze snelle technische evoluties en digitalisering uit om de medewerkers te laten participeren en mee te bouwen aan oplossingen voor onze continu veranderende producten.
Hun job krijgt een belangrijke meerwaarde toegekend.
Arbeiders worden de ‘edelstenen’ van de productie. Zij bouwen, slijpen, verfijnen, passen aan, veranderen, tot het product aan het einde van de rit aan de wensen van de klant beantwoordt of zijn wensen zelfs overtreft.
Medewerkers die deze boodschap mee begrijpen, deze kans benutten en hun weg daarin zoeken krijgen ook meer job-voldoening. Ook al is deze veeleisende economie niet altijd even geduldig, al eens weerbarstig en evenzeer uitdagend. De impact van onze digitalisering en snelle technische evolutie biedt meer dan ooit nieuwe invalswegen en kan de job van iedere arbeider een uitermate zinvolle toekomst en plaats bieden.

Wie flexibiliteit en het denkvermogen op de werkvloer stimuleert heeft meteen ook te maken met een aantal nieuwe toekomstmogelijkheden.

Deze workshop is gericht tot medewerkers om hen succesvol te loodsen doorheen deze bril van veranderingen.

Ook de leidinggevende zal hierbij apart ondersteund worden tot stimulatie van het team zodat alle neuzen dezelfde richting uitgaan. Dan pas kunnen arbeiders of medewerkers tot volle ontplooiing komen.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist. 

Duur

1 dag. 

Datum

Regio Oost-Vlaanderen

  • Geraardsbergen
  • nog geen data gekend

Organiseert u deze opleiding liever op maat op de werkvloer?

Dat kan! Deze opleiding behoort tot ons aanbod Werkbaar werk en wordt dus 100% gesubsidieerd. De subsidiebedragen zijn wel geplafonneerd in overeenstemming met de grootte van je onderneming. Voor meer info kan je de spelregels raadplegen.

Wil je deze opleiding volgen in open aanbod maar behoren de open data niet tot jouw regio? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Inschrijven

Facturatiegegevens(indien opleiding op maat)